Du har inga produkter i varukorgen.

Örhängets Dag

En dag då örhängena sätts i fokus! Vilken typ av örhängen gillar du? Är det silverörhängen, guldörhängen eller kanske till och med något så pass exklusivt som vackra diamantörhängen? Under Örhängets Dag sätter bara din smak och stil gränserna! Örhängets Dag är till för att bli inspirerad och shoppa örhängena som sätter en liten guldkant både på din outfit och på din vardag!

Historian bakom Örhängets Dag.

Vi alla känner till kanelbullens dag, Nutelladagen, Alla Hjärtans Dag och Mors dag, dagar som handlar om att skämma bort någon du håller kär, eller unna sig något extra smakfullt. Däremot fanns där ingen bemärkelsedag som satte smyckena i fokus. Det var då idén kom. Julia och Ingrid, två kollegor som arbetar på vårt kontor i Helsingborg satt och pratade om att det är typiskt att det bara ska handla om mat, dryck, blommor eller att handla present till någon annan. Där fanns ingen dag som satte den där berömda pricken över i:et och faktiskt belyste en dag i smyckeskrinets anda. Därför tänkte vi ”att skapa en dag kan väl inte vara så svårt, Örhängets Dag blir den 29:e nästa månad”. Den 29:e mars kom därför att bli Örhängets Dag. Första Örhängets Dag gick av stapeln den 29:e mars, 2018. Vi arrangerade en storartad och fantastiskt rolig dag i butiken på Väla Centrum med generösa erbjudanden, roliga tävlingar och pangpriser på öronhåltagning.

Våra säljare slog rekord i antal nytagna öronhåltagningar och under en dag sålde vi fler par örhängen både i butiken på Väla Centrum och på lyxxa.se än vad vi tidigare någonsin hade gjort. Våra kunder hade en jättetrevlig stund i butiken och gjorde fina fynd, vann fina priser och tog del av snacks och bubbel!

Vår ambition och vision med Örhängets Dag är att fler inom branschen ska hoppa på tåget och att vi tillsammans sätter Örhängets Dag som en stående punkt i alla kommande kalenderår. Håll utkik i våra sociala media-kanaler hur årets upplaga av Örhängets Dag kommer att se ut. Bor du inte i närheten av Väla Centrum? Misströsta inte! Samma erbjudande kommer givetvis finnas tillgängligt här i webbshopen!

Håll dig uppdaterad!

Via våra sociala media-kanaler blir du alltid informerad om vad som händer, både i butiken på Väla Centrum och på lyxxa.se – följ oss här  och här!

Vill du redan nu inspireras av alla vackra örhängen? Se förslag här!

 

Alltid fri frakt och fri retur Kundservice