Du har inga produkter i varukorgen.

Frakt & retur- och ångerrätt

Gratis frakt vid köp över 500:-!
Annars tillkommer en avgift på 39:-

Returer 49:-!
Enligt Lag (2005:59) 2 kap. 10§ har du alltid 14 dagars ångerrätt om varan är oanvänd. Lyxxa.se erbjuder alltid 30 dagars ångerrätt med 49 :- i retur avgift, oanvända varor, detta gäller även beställningsvaror.

När du önskar att returnera eller byta en vara
Du som kund måste meddela oss inom 30 dagar, gärna via mail (webbshop@lyxxa.se) för att utnyttja din ångerrätt. Vi erbjuder en förlängd tidsfrist för att du som kund ska känna efter att varan passar just dig.

Kontakta kundtjänst inom 30 dagar och meddela oss kring din retur, därefter vänligen skicka tillbaka varan/varorna inom 14 dagar. Önskar du hellre att gå via konsumentverket finner du deras blankett här. Vänligen fyll i den och gör oss medvetna om din retur.

Om du vill byta en vara, skickar du tillbaka den enligt instruktionerna ovan och gör en beställning på den nya varan via hemsidan.

Undantag från ångerrätten
Produkter med försegling av hygiensjäl får inte returneras om förpackningen är bruten. Gällande klockor, kedjor, länkar och armband som är storleksändrade följer vissa regler. Skulle du som kund vilja ångra ett köp som under vissa omständigheter inte returneras i sitt ursprungsutseende har vi rätt att utföra värdeminskningsavdrag med upp till 100% (etthundra procent) av varans värde.

Återbetalning
Återbetalning sker inom 14 dagar från det att vi mottagit ditt meddelande om ångrat köp. Först när vi mottagit din retur och kontrollerat den sker en återbetalning. Har du betalt med kort kan det ta mellan 3 till 5 bankdagar innan du ser pengarna på ditt bankkonto. Har du valt faktura eller delbetalning regleras detta via Klarna Checkout som krediterar din retur. Vi på Lyxxa gör alltid vårt yttersta för att behandla returerna så fort som möjligt, det kan ta upp emot 3 arbetsdagar från det att vi mottager din retur till att vi behandlat den.

Returer i butik
Det är inte möjligt att göra returer på varor köpta på lyxxa.se i butiken på Väla Centrum.