Du har inga produkter i varukorgen.

Butiken på Väla köpcentrum

Öppettider

Vardagar 10:00 - 20:00

Helger 10:00 - 18:00

Hitta Till BUTIKEN

Välkommen in!

Välkommen in till en butik som sätter er i fokus! Vi som jobbar på Lyxxa har många års erfarenhet av smycken, vi kan branschen, trenderna och vårt sortiment. Våra säljare och guldsmeder ser till att du går här ifrån med smyckena och klockorna du drömmer om! Lyxxas stora utbud i butiken varierar från välkända varumärken, såsom Gucci, Efva Attling, Georg Jensen och Thomas Sabo till nyetablerade designers som Caroline Svedbom, By Birdie och Shieldmaid. I vår stora verkstad, med en guldsmedsmästare och en guldsmed, hjälper vi dig gärna med arbeten som reparationer, gravyrer och nytillverkningar. Vi har dessutom ett utav Sveriges största förlovnings- och vigselsortiment, där välkända varumärken såsom Schalins, 3D-Titaniun och Lars Wallin kombineras med vårt eget hantverk Lyxxa Design.  För att besöka butiken på Väla Centrum rekommenderar vi att välja ingång 3 eller ingång 6.

 

 

När du handlar i vår butik erbjuder vi 14 dagars bytesrätt. Det gäller inte på reparationer, specialtillverkningar, beställningsvaror och presentkort. Hittar du inte det du söker när du kommer för att byta din vara? Inga problem! Vi ställer ut ett tillgodokvitto till dig som håller i 3 år.

 

Vi ser fram emot ditt besök!

På Lyxxa kan du få dina smycken värderade. Vi har en värderingsman och en guldsmedsmästare som tillsammans värderar dina smycken. Välkommen in till butiken på Väla Centrum med dina smycken som du önskar få värderade. Det tar cirka 3 veckor för oss att värdera dina smycken och du får alltid ett värderingsintyg.

Öronhåltagning

Tyvärr kommer vi att pausa håltagning under en period pga av den höga smittspridning som råder just nu 😞
Vi hoppas kunna komma igång med det snart igen.
Vi samarbetar med Blomdahl Medical Beauty. Håltagningen kostar 249 kr/hål eller 399 kr/2 hål, inkl. örhänge i titan eller plast, samt ett paket med 24 stycken rengöringsservetter. Vi har en åldersgräns på 7 år. Personer mellan 7-18 år behöver ha målsman närvarande eller, om personen är 15-18 år, ha ett skriftligt intyg med sig hemifrån signerat av målsman tillsammans med kontaktuppgifter till denne. Vi utför inte piercing i navel eller näsa, samt enbart i örats mjuka delar (örsnibben).

 

Alltid fri frakt och fri retur Kundservice