Du har inga produkter i varukorgen.

Våra guldsmeder

En av de saker som gör Lyxxa så speciellt är att vi har våra egna guldsmeder på plats i butiken. Vår guldsmedsmästare Dan-Åke och guldsmed Elin gör reparationer, gravyrer, omarbetningar men designar även egna smycken under varumärket Lyxxa. Snart kommer du att hitta Lyxxas egna smycken i webbshopen men till dess är du varmt välkommen till butiken för att titta på smedernas underbara kreationer.

Designa din egen drömring!

Tillsammans med våra erfarna säljare och guldsmeder kan du skapa ditt eget smycke. Du väljer själv vilket sorts guld, vilken fattning, höjd och bredd samt vilka stenar du vill ha. Våra experter vägleder och hjälper dig på vägen så att designen blir så som du önskar. Det är en speciell känsla att ha en ring som ingen annan har!

Vi köper eller omarbetar ditt guld!

Ge guldet nytt liv! Har du en gammal guldkedja som du aldrig använder? Eller en ring som gått i arv men inte passar? Vi köper ditt guld och skapar ett nytt smycke som passar dig bättre, eller så kan du använda värdet och omarbeta guldet till ett nytt vackert smycke från Lyxxas stora utbud.

Välkommen in till vår butik på Väla Centrum så berättar vi mer hjälper vi dig!

Alltid fri frakt och fri retur Kundservice