Vackra Efva attling smycken finner ni här.

Efva Attling klockor

Efva Attling klockor är både återblickande och nyskapande i sitt formspråk, där det klassiska armbandsuret möter formen från en stilsäker designer och konstnärssjäl. Klockorna har schweiziska urtavlor och finns i olika modeller – från mer kraftfulla, retroinspirerade med urtavlor av skimrande pärlemor till mer finlemmade med tunn länk och safirglas. Klockorna är exklusiva på ett återhållsamt vis och passar alla tillfällen, från vardagsaktiviteter till festliga tillställningar.

Efva Attlings smyckekonst har blivit vida känt och synts på bland annat Tove Lo, Veronica Maggio och Laverne Cox från tv-serien ”Orange Is the New Black”. Efvas smycken har ofta tänkvärda budskap med en twist och känns igen på klarheten i design och form. Förutom smycken har hon designat både Grammisstatyetten och Polarprisstatyetten och dessutom mottagit ett flertal prestigefyllda priser för sin design och sitt företagande.

Efva Attling är silversmed i grunden, men designar smycken i alla ädla material och gärna med detaljer av diamanter, pärlor och ädelstenar.