Du har inga produkter i varukorgen.

Frakt & Retur

Gratis frakt!
Frakten är gratis inom Sverige. Önskar du att lägga en beställning och få den skickad till dig utomlands, vänligen maila webbshop@lyxxa.se för vidare information.

Gratis retur!
Lyxxa.se erbjuder 30 dagars fri retur inom Sverige från den dag du har mottagit din order. Använd returfraktsedeln som du får med din beställning.

Hur kan jag returnera en vara?
Som kund har du alltid 30 dagars returrätt och öppet köp hos lyxxa.se från den dag du har mottagit din order. Varan ska vara oanvänd och i ursprungsskick. Skicka alltid med originalförpackningen. De vita plomberingslapparna ska sitta kvar på varan.

Returnotan och returfraktsedeln hittar du i din beställning. Fyll i returnotan och lägg den tillsammans med det du vill returnera i paketet. Returfraktsedeln, som du hittar tillsammans med din order, klistrar du på påsen och lämnar till ditt närmaste PostNord-ombud. Spara alltid ditt inlämningskvitto tills vi registrerat returen.

Vid reklamation av defekt vara, kontakta kundtjänst i formuläret här eller ring 042 – 20 24 90.

Om du vill byta din vara så lägger du en ny order via hemsidan.

Hur lång tid tar det för returen att komma fram?
Det kan ta upp emot 10 arbetsdagar innan vi får in och behandlar din retur. När returen är registrerad skickas ett bekräftelsemail till dig.

Returer i butik
Det är inte möjligt att göra returer i butik.

När får jag tillbaka mina pengar?
Vid köp med kreditkort/kontokort: Vi betalar tillbaka beloppet senast två dagar efter att vi mottagit paketet från dig. Det kan från 2 till 7 arbetsdagar innan beloppet finns på ditt konto. Hur lång tid det tar beror på din bank eller kortutgivare. Vi krediterar beloppet till det kort (konto) som du använde när du gjorde beställningen. Om detta inte är möjligt (t. ex på grund av att kortet avvisas eller inte längre är giltigt) kontaktar vi dig.

Vid köp med faktura: Vänligen betala bara de artiklar som du behåller inkl. eventuell fakturaavgift. Om du returnerar hela din order justeras fakturan när varorna har kommit tillbaka till oss. Enklast gör du detta i Klarnas app.

Tänk på att eventuell fraktavgift alltid debiteras.

Alltid fri frakt och fri retur Kundservice