Vackra Efva attling smycken finner ni här.

Efva Attling armband

Redan som elvaåring konstruerade Efva Attling sitt första smycke och som sextonåring var hon lärling hos en av Sveriges främsta silversmeder. Med en bakgrund som bland annat modell och musiker, har hon nu landat där allt en gång började och arbetar idag främst med sin formgivning.

De vackra smyckena tillverkas med stor omtanke och bakomliggande budskap – något som blivit ett signum för Efva Attlings smycken. Armbandskollektionen präglas av Efvas unika formgivning och blandar tidlös design med lekfulla motiv. Kollektionen erbjuder hantverk i silver och guld och blandar in detaljer och utsmyckningar av läder, diamanter och ädelstenar.

Ett armband från Efva Attling är ett hantverk som garanterat blir en uppskattad gåva till dig själv eller någon du håller kär. Efvas flerdimensionella designspråk är omtyckt av många och varumärkets starka identitet gör att smyckena sticker ut från mängden. Är man ute efter ett armband som har möjligheten att förgylla mer än ens egen vardag, erbjuds det kollektioner där en del av försäljningen går till BRIS eller Röda Korset.